Usluge čišćenja

Tvrtka D.I.M.Š.O. d.o.o. nudi usluge mehaničkih, kemijskih i industrijskih čišćenja. Tijekom svog dugogodišnjeg rada, specijalizirali smo se za izvršavanje najzahtjevnijih zadataka te svakom zadatku pristupamo s posebnom pažnjom. Svoje znanje i iskustvo nadograđujemo stalnim ulaganjem u opremu i ljude.

Prilikom obavljanja svih poslova čišćenja, tvrtka ulaže velike napore u praćenje i implementaciju najnovijih tehnologija i trendova u svoj rad te se posebni naglasak stavlja na očuvanje zdravlja ljudi i zaštitu okoliša.

Tvrtka posjeduje znanje i opremu za izvršavanje zadataka i u najtežim uvjetima kao što su velike visine ili dna mora i jezera.

Svakom klijentu se pristupa individualno te se radi detaljna analiza zahtjeva, plan djelovanja te se nakon obavljenog posla izdaju sve odgovarajuće potvrde i atesti.

Čišćenje i održavanje se vrši u industrijskim djelatnostima poput drvne industrije, auto industrije, proizvodnji izolacija,  sektoru pružanju usluga kao što su benzinske crpke, hoteli, restorani i ugostiteljski objekti te kod ostalih pravnih i privatnih osoba gdje se ukaže potreba za istim.