Prodaja peleta

Budući da je potražnja i prodaja peći na pelete u velikom usponu, u suradnji sa našim poslovnim partnerima iz Gorskog Kotara, našim smo korisnicima omogućili i osigurali kontinuiranu dobavu najkvalitetnijih certificiranih ENplus-A1 i ENplus-A2 peleta, te povoljnu dostavu na širem Riječkom, Crikveničkom i Opatijskom području, kao i na podružju Istarske, Ličko-senjske i Zadarske županije. Za veće količine peleta, dostava se vrši i diljem Republike Hrvatske. Poseban naglasak stavljamo na kvalitetu peleta koje nudimo. U ponudi imamo samo pelete provjerenih proizvođača koji posjeduju sve važeće certifikate o kvaliteti svojih proizvoda te provode stalne kontrole kvalitete.

Naš bogati vozni park omogućuje nam priloagodbu svakom klijentu. Ovisno o potrebama krajnjeg korisnika, dostava se vrši pomoću: kombi vozila za manje količine, kamiona sa utovarnom rampom i ručnog paletara za veće količine, specijalnog višenamjenskog kamiona sa ceradom i hidrauličnom dizalicom za teže pristupne lokacije i silos cisterne za dostavu u rinfuzi.

U ponudi imamo pelete u vrećama od 15 kg, jumbo vrećama od 1 t te u rinfuzi.

Pelet ENplus A1 – Bjelin

Sastav: 100 % jela
Udio vlage: 9,5%
Udio pepela: 0,6%

Cijena: 1,80 kn / kg

Pelet ENplus A1 – Energy pelets

Sastav: 100 % jela
Udio vlage: 6,4%
Udio pepela: 0,7%

Cijena: 1,80 kn / kg

Pelet ENplus A2 – Energy pellets

Sastav: bukva + jela
Udio vlage: <10 %
Udio pepela: <1,2 %

Cijena: 1,63 kn / kg

* Slike su informativnog karaktera te je pakiranje podložno promjenama proizvođača.

** Cijene vrijede za gotovinsko i transakcijsko plaćanje.

*** Mogućnost kartičnog plaćanja do 12 rata.

**** Peleti se isporučuju u originalnom pakiranju proizvođača te je potrebno osigurati skladištenje u suhim i odgovarajućim uvjetima.

***** Ne vršimo unos peleta u objekat!