Usluge sanacije i montaže dimnjaka

Kako je i sama tvrtka nastala iz obrta za dimnjačarstvo, tvrtka se dugogodišnjim radom i iskustvom specijalizirala za razne sanacije i montaže dimnjaka, dimovodnih kanala, ventilacijskih sustava i vodenih filtera. Za sve sanacije i montaže tvrtka koristi samo materijale certificiranih proizvođača da bi se obavile sukladno važećim propisima i normativima u Republici Hrvatskoj.

Znanje i iskustvo tvrtke omogućuje obavljanje najzahtjevnijih montaža i sanacija. Svakom poslu se pristupa individualno te se nakon detaljnih izmjera izrađuje plan rada te se svi poslovi obavljaju stručno i profesionalno sukladno projektu.

Montažni se dimnjaci montiraju brzo, lagani su, građeni od materijala visoke kvalitete te su stoga jednako pogodni za domaćinstva, stambene, poslovne i industrijske objekte. Montažni dimnjak sastoji se od slaganja izoliranih dimovodnih cijevi (od inoxa). Elementi se spajaju spojnicama pri čemu je kod svake spojnice potrebno dimnjak sidriti u nosač ili u neki zid (npr. ako se montira uz kuću onda ga se sidri uz fasadni zid).