O nama

Tvrtka D.I.M.Š.O. d.o.o. osnovana je 2005. godine. U početku svoga rada, primarna djelatnost tvrtke bila je dimnjačarske usluge. Daljnjim razvojem tvrtke te kontinuiranim ulaganjem u opremu i ljudstvo, tvrtka se je specijalizirala u pružanju usluga posebnih čišćenja i održavanja.

Veliku pažnju tvrtka pridaje praćenju razvojnih trendova te njihovoj uspješnoj primjeni u svome poslovanju. Poseban naglasak stavlja se na poštivanje i zadovoljavanje svih standarda profesije, stručno usavršavanje djelatnika, kvalitetnu brigu i uslugu klijentima te prije svega na poduzimanje mjera za sprječavanje opasnosti od požara, eksplozija, trovanja te zagađivanja zraka i okoliša. Tvrtka u svome radu koristi brojna specijalizirana vozila, alate i opremu te proizvode i kemijske supstance isključivo renomiranih proizvođača, sukladne svim zakonskim propisima i regulativama za primjenu, ugradnju i korištenje, čime postavlja najviše standarde u obavljanju svojih djelatnosti te za sve pružene usluge izdaje odgovarajuće ateste i certifikate.

U ponudi tvrtke danas se može naći široki spektar specijaliziranih usluga mehaničkih, kemijskih i industrijskih čišćenja, održavanja, montaže i sanacije dimovodnih i ventilacijskih sustava i ispitivanja istih te prodaje peleta i prijevoza. Tokom dugogodišnjeg rada, tvrtka se je isprofilirala kao pouzdan partner za sve navedene usluge u industrijskim postrojenjima i teško pristupačnim mjestima kao što su velike visine i dno mora ili jezera.

Usluge koje tvrtka pruža svojim klijentima:
• Mehanička i kemijska čišćenja
• Industrijska čišćenja
• Sanacije i montaže dimnjaka, dimovodnih kanala, ventilacijskih sustava i vodenih filtera
• Ispitivanja dimovodnih, ventilacijskih i kanalizacijaskih sustava
• Prijevoz tereta i peleta u rinfuzi u domaćem i međunarodnom prometu
• Prodaja peleta